top of page

Verkorte basisopleiding Uitvaartinterviewer

 

Alleen bestemd voor professionele interviewers met aantoonbare ervaring als professioneel interviewer voor radio/tv/online.

Deze opleiding richt zich minder op het vakmanschap van de interviewer en spitst zich meer toe op wat een Uitvaartinterview anders maakt dan een journalistiek of gemiddeld humaninterest interview. Met name het omgaan en oefenen als interviewer met emoties van allerlei aard krijgt extra aandacht.

Als vakvrouw/man maak je kennis met de uitvaartwereld en zijn specifieke sfeer en setting. Er is aandacht voor de do’s en dont's die specifiek gelden bij een Uitvaartinterview.

Deze opleiding bestaat uit één lesbijeenkomst van zes uur en examenmoment en kent dus minder lesstof dan de basisopleiding.

 

Vooropleiding

Je beschikt over minimaal een HBO-diploma journalistiek of een gelijkwaardig diploma. Bezit je niet de gevraagde vooropleiding, dan heb je ruime aantoonbare ervaring als interviewer voor radio/tv/online.

Daarnaast krijgt iedereen een toelatingsvragenlijst om motivatie, ervaring en achtergrond van de student te toetsen. En vragen we een persoonlijke CV in te sturen.

Binnen drie weken na het insturen van de toelatingsopdrachten krijg je via e-mail bericht of je bent toegelaten tot de (verkorte) opleiding tot Uitvaartinterviewer.

 

Na aanmelding en toelating krijg je per email informatie over de datum waarop jij begint aan de (verkorte) opleiding tot Uitvaartinterviewer.

€ 895,00 excl. btw
bottom of page