top of page

Over mij

 

Mijn naam is Yvonne van Leeuwen en ik ben 47 jaar.

Als Trouwambtenaar heb ik nu bijna twee jaar ervaring en wat vind ik het geweldig om te doen. De verhalen, het enthousiasme,  de sfeer, de gesprekken en de lach & traan rondom de liefde. Het is allemaal fijn, mooi, ontroerend en zelfs een beetje verslavend..

Ik ben vast niet de beste, niet de grappigste, niet de meest uitbundige, maar wat ik ook doe, ik sta er altijd met volledige overgave en mijn focus ligt altijd bij jullie liefde, jullie verhaal.. Ik zal me te allen tijde inzetten om jullie ceremonie zo passend en persoonlijk mogelijk te maken.

Ik zoek in jullie wensen en verhalen naar de pareltjes. Mijn aanpak hangt af van wie jullie zijn en van wat ik voel dat bij jullie past. Het ene koppel valt voor pure romantiek, terwijl het andere stel houdt van humor en luchtigheid. Bij het ene huwelijk gaat het om de liefde, terwijl bij het andere geregistreerd partnerschap vriendschap en familie voorop staan. Geen ceremonie is bij mij hetzelfde. Op het officiële gedeelte na is alles op maat gemaakt.

Meer weten over mij als persoon?

Naast mijn dagelijkse werk als zelfstandig ondernemer besteed ik veel tijd aan creatieve dingen, zoals schrijven, ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Ik heb een paar erg goede vrienden en lieve familieleden die belangrijk voor me zijn, maar ik ben niet iemand met een grote groep mensen om mij heen. Ik vind het namelijk nu al ingewikkeld genoeg om mijn tijd en aandacht te verdelen. Als hsp'er ben ik wat beperkter in mijn energie. 

Mijn grote liefde is Jip, mijn hondje, zijn komst heeft mijn leven veranderd en verrijkt, waar ik heel blij mee ben. Ik werkte langere tijd als vrijwilligster bij het dierenasiel en was gastgezin voor gevonden kittens. Jip en ik voedden ze op en zorgden ervoor dat ze zelfvertrouwen kregen en groot en sterk werden. Meestal werden ze zo rond tien weken oud geplaatst bij hun nieuwe eigenaar. Wat kun je als mens veel van dieren leren.

Als signaal naar buiten toe ben ik lid van de Partij voor de Dieren en eet ik nog zelden vlees, want een goede wereld begint bij het goed zijn voor dieren en milieu, is mijn mening. Ieder individu is in staat het verschil te maken, zijn de letterlijke woorden van Marianne Thieme aan mij. Ik wil in ieder geval proberen daar zelf heel bewust in te staan.

Mijn werk is mijn passie en als zelfstandig ondernemer in twee verschillende branches hecht ik waarde aan eerlijke bedrijfs-voering en open communicatie.

Ik heb me verdiept in The Secret, wat me bewust dankbaarheid laat voelen voor wat ik heb en wie ik ben. Ik ben iemand die liever naar het goede kijkt. Mijn denkwijze is: Ik ben niet tegen oorlog, maar voor vrede. Ik zie eerder een oplossing dan een probleem. Ik ben positief ingesteld en weet waar mijn kracht en mijn zwakte ligt. 

Genoeg over mij, wat kan ik voor jullie betekenen?

logo 2018 A-Hersteld_LI.jpg
00%20foto%20van%20mezelf%20minder%20blau
bottom of page