top of page

Word jij onze nieuwe collega?

Weet jij wat echt luisteren is?

Durf jij vragen te stellen waar anderen misschien stilvallen?

Ben jij niet bang voor gesprekken over verdriet?

Voel jij aan waar mooie verhalen zitten?

Ben je open, creatief en help je graag anderen hun verhaal te delen?

 

Dan kun jij wellicht één van de eerste Uitvaartinterviewers van Nederland worden!

Een geheel nieuw concept binnen de uitvaartbranche.

  

Start je na een voorselectie met de opleiding tot Uitvaartinterviewer, gegeven door Hella van der Wijst, dan ga je 2 dagen intensief met haar aan de slag om alle kennis tot je te nemen. Daarna krijg je thuis-opdrachten, loop je mee met een ervaren Uitvaartinterviewer en volgt er een praktijkexamen. Volg je alleen de opleiding dan krijg je een Bewijs van Deelname, slaag je voor het praktijkexamen dan krijg je een Certificaat en ben je Gecertificeerd Uitvaartinterviewer (GU) en komt jouw naam op onze SKUI-kwaliteitslijst. Dat houdt ook in dat wij jou naast jouw eigen verworven opdrachten kunnen inzetten bij (landelijke) aanvragen.

 

Om deel te blijven uitmaken van ons team en aangesloten te blijven bij SKUI dan vragen we van jou een jaarlijkse contributie voor o.a. trainingen en terugkomdagen. Eén keer per jaar (of na 5-10 interviews) is een kwaliteitsondersteuner aanwezig tijdens een door jou geleid Uitvaartinterview die je waar nodig feedback geeft.  

Uiteraard wordt de samenwerking middels een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd en uiteraard zitten daar rechten en plichten aan verbonden. 

 

LANDELIJK

Wanneer er bij SKUI een Uitvaartinterview wordt aangevraagd, kan het zijn dat er contact met je wordt opgenomen of jij de opdracht aan kunt nemen, maar wij garanderen op voorhand (nog) geen opdrachten. Natuurlijk streven wij naar veel aanvragen in de nabije toekomst! DELA, een grote uitvaartonderneming, heeft het Uitvaartinterview omarmd, en via hen verwachten wij zeker meerdere aanvragen te gaan krijgen. We starten voor hen in de regio Arnhem/Nijmegen en Utrecht en breiden daarna uit. Je maakt dus vanaf het begin van dit nieuwe concept deel uit van ons team.

Neem je de opdracht van ons aan dan betaal je (ook) fee voor deze opdracht. Voor elke fee die je afdraagt aan SKUI wordt de kwaliteitsbeschrijving bij jouw naam op de site van SKUI uitgebreid. 

 

Belangrijk om te weten is dat bij het niet aangesloten zijn of blijven van de SKUI je geen eigen Uitvaartinterviews of inhoudelijk soortgelijke bijeenkomsten meer mag leiden en organiseren. Dit omdat het concept, de inhoud en de vorm beschermd zijn. Bij het starten met de opleiding ga je akkoord met de voorwaarden en met geheimhouding van alle verkregen informatie.

 

Wij streven naar een jarenlange mooie samenwerking met veel aanvragen en goede kwaliteit en hebben wederzijds vertrouwen als hoogste prioriteit.

De kosten voor de opleiding voor beginners bedragen € 1.295,00 (excl. btw) Dit is een heel bedrag, maar met vier tot vijf Uitvaartinterviews heb je dit bedrag daarna al terugverdiend. 

Voor gevorderden hebben wij een verkorte opleiding. Deze verkorte opleiding is bedoeld voor professionele interviewers met aantoonbare ervaring als professioneel interviewer voor radio/tv/online.

Voor beide opleidingen geldt dat mensen die al werkzaam zijn in de uitvaartbranche niet kunnen deelnemen. Dit doen wij o.a. omdat wij een dubbelrol tussen uitvaartleider/uitvaartinterviewer en opdrachtgever/uitvaartinterviewer willen voorkomen. (toeleveranciers worden per keer bekeken en beoordeeld.

Interesse?

Vraag dan hier bij ons de toelatingsopdracht en toelatingsvragenlijst aan voor een check om te kijken of deze nieuwe baan echt bij je past.

De toelatingsvragenlijst gaat over motivatie, ervaring en achtergrond van jou en je verwachtingen van de studie. En vragen we een persoonlijk CV in te sturen.

Binnen drie weken na het insturen van de toelatingsopdrachten krijg je bericht of je bent toegelaten tot de opleiding tot Uitvaartinterviewer.

Het is ook mogelijk dat de toelatingscommissie jouw talent wèl ziet, maar dat dit talent nog niet voldoende ontwikkeld is voor de opleiding. Dan ontvang je advies hoe daar aan te werken. 

De eerste basis-opleidingsdagen staan op dit moment gepland voor 18 mei en 22 mei 2020 en/of

23 mei en 25 mei 2020. De locatie hangt (mede) af van waar de cursisten vandaan komen.

Er zullen 5 of 6 cursisten per keer deelnemen, bij minder dan vijf wordt de datum verzet. 

mail nu en meld je aan: info@uitvaartinterview.nl

Namens SKUI

Yvonne van Leeuwen

 

Docent
bottom of page