MENU

CONTACT

06 -13361503  tussen 9.00 - 19.00 uur

www.uitvaartinterview.nl

zonder anders vermeld zijn alle foto's gemaakt door Jikke Göbel van Tongeren © 

© 2018 Uitvaartinterview Vivon. Proudly created with Wix.com

Opleiding volgen?           NOG IN ONTWIKKELING

Op dit moment, 24 januari 2020, werken we toe naar een opleiding in mei a.s..  Diegenen die zich al hebben aangemeld krijgen binnenkort bericht over de opleiding, de kosten en de voorselectie. Nieuwe aanmeldingen blijven welkom.  Houdt de site in de gaten voor meer informatie over de opleiding.
Als gecertificeerd Uitvaartinterviewer maak je deel uit van ons team, maar de voorselectie is zwaar.
Een Uitvaartinterviewer is niet iemand die wat vragen stelt, het is iemand die de mooiste herinneringen en oprechte gevoelens bij anderen naar boven haalt. Die het snijden van de pijn verzacht met een glimlach en de mooie verhalen als het ware inlijst en tentoonstelt.
We kijken niet naar welke opleiding je hebt genoten en we kijken niet naar je leeftijd, we kijken wie je bent, wat je meebrengt en hoe je in het leven staat. Deze drie criteria moeten in balans zijn met je talent om een gesprek te voeren en mensen een veilige omgeving te bieden waarin zij hun verhaal kunnen en durven vertellen.
Het is niet mogelijk om de opleiding te volgen wanneer je werkzaam bent of gaat werken in de uitvaartbranche. Dit heeft onder meer te maken met het voorkomen van een dubbelrol tussen uitvaartleider/interviewer en opdrachtgever/interviewer. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.